Szűrés

A(z) CES 2015 kulcsszót tartalmazó cikkek

Önjáró autót hozott a CES-re a Mercedes

2015. január 10. -

Az idei CES-en számos újdonsággal találkozhatnak az érdeklődök, többek között a Mercedes önjáró autójának prototípusát is megtekinthetik. A jármű nem csak technológiai szempontból keltheti fel a figyelmet, hanem kialakítása is vonzza a tekintetet. A belső tér pedig közel sem olyan, mintha egfy autóban ülnénk.

Tovább

Gazdag funkcionalitás kis méretben: Toshiba Satellite Click Mini 2 az 1-ben notebook

2015. január 10. -

A Toshiba bemutatta új, leválasztható kijelzővel rendelkező notebookját, a Satellite Click Minit. A 8,9 hüvelykes kompakt eszköz kétféle szerepet is betölthet: egy teljes funkcionalitású, Windows 8.1 Update rendszerrel ellátott laptop, mely egy gomb megnyomásával táblagéppé alakítható, így nem szükséges két eszközt magunkkal vinni. 

Tovább

CES 2015, harmadik nap – beszámoló Las Vegasból

2015. január 9. -

Tovább dübörög a CES: Óriási optimizmus a levegőben – távszerelem – reszkessetek egerek – sosem felejtjük el a vitaminokat – magyar siker a startupok között: a Tep az első háromban.

Kulcsszavak: beszámoló, CES 2015
Tovább

A Dell Venue, Inspiron, XPS és Alienware sorozat új generációja a CES-en

2015. január 9. -

Új modellekkel bővült az XPS, az Alienware, az Inspiron és a Venue termékcsalád valamint a monitorkínálat is. Az új, stílusos eszközök prémiumkategóriás anyagokból készültek, és a legfrissebb technológiával rendelkeznek.

Tovább